Over ons

Mensen verder helpen met hun loopbaan, dat is wat we doen.

En dat is vrij breed. De vragen van onze cliënten zijn dan ook zeer divers, maar hebben allemaal betrekking op mobiliteit en vitaliteit op het werk. De missie van Avantiro is dan ook om mensen zo goed mogelijk te faciliteren bij het realiseren van hun persoonlijke doelen op het gebied van arbeid. Heel concreet kun je bij ons terecht voor vraagstukken als heroriëntatie op de loopbaan, coaching in de functie, training, selectie- en ontwikkeling assessments, re-integratie of outplacement.

En geen traject is hetzelfde, want ook geen mens is hetzelfde. We hebben allemaal onze specifieke kwaliteiten, aandachtspunten, maar ook wensen. Zo zullen ook onze trajecten worden samengesteld, geheel passend bij jouw wensen en mogelijkheden, zodat we het meest optimale rendement uit onze samenwerking kunnen halen.

Enkele sleutelwoorden die van toepassing zijn op onze visie en werkwijze, zijn:

• Betrokken en persoonlijk
• Deskundig en ervaren
• Resultaatgericht en marktgericht

Hoe onze dienstverlening ervaren wordt? Dat laten we graag door onze cliënten vertellen, want dat is de enige waarheid die in onze ogen telt: Klik hier voor enkele ervaringen van kandidaten die recentelijk van onze diensten gebruik hebben gemaakt.

Onze medewerkers zijn deskundig, betrokken en professioneel. Graag stellen wij ons team aan je voor:

Kees Barendsen

Kees Barendsen

Sparringpartner voor werkgevers en HR professionals

06 – 23 48 30 82