Avantiro Buitenhuis Oldenzaal

Joost Luttikhuis

Joost Luttikhuis

Eigenaar en Loopbaanadviseur

Na zijn opleiding aan de NHTV (Nederlandse Hogeschool voor Toerisme en verkeer) in Breda te hebben afgerond, startte Joost Luttikhuis zijn loopbaan in de sector van werving en selectie. Enkele jaren leverde hij met plezier een professionele bijdrage in het werkveld van bemiddeling. Vervolgens koos hij voor een stap die beter aansloot bij zijn eigen drijfveren. Het ondernemerschap trok. Joost richtte zijn eigen organisatie op, waardoor hij de ruimte kreeg om zijn innovatieve denkkracht om te zetten in doen. Volgens een uniek concept wist hij ruimte te creëren voor zowel de behoeften van de opdrachtgever als de werkzoekende. Hij benutte de nieuwe ontwikkelingen in technologie en Cevae was geboren. Een regionaal bemiddelingsbureau dat als eerste volledig digitaal het werving- en selectieproces inrichtte zonder verlies van kwaliteit en persoonlijke aandacht.

Cevae ontwikkelde zich naar Avantiro Loopbaandiensten

Doordat, naast de vacaturebemiddeling, steeds vaker de vraag naar persoonlijke begeleiding kwam (denk aan: Outplacement- en Loopbaanadvies-trajecten), wijzigde de koers van de organisatie. Cevae ontwikkelde zich naar Avantiro Loopbaandiensten. Een organisatie die zich meer en meer ging richten op het brede palet van vitaliteit en mobiliteit binnen organisaties, binnen teams en voor het individu. De ontwikkeling van de organisatie laat precies ook de werkwijze van Joost zien. Altijd open voor het zien van de bewegingen in de buitenwereld, gericht op het toevoegen van waarde, ondernemend en in verbinding met zijn samenwerkingspartner(s).

Nu, ruim 20 jaar later, bevat het dienstenpalet van Avantiro een scala aan activiteiten. Samen met een team van excellente en onderscheidende professionals worden dagelijks organisaties, teams en individuen gefaciliteerd in hun vraagstukken op gebied van mobiliteit en vitaliteit. Het uitgangspunt daarbij is dat vitale organisaties gebouwd worden door vitale medewerkers. Mensen die vol zelfvertrouwen en energie het beste geven van zichzelf voor organisatie en maatschappij.  Daar iedere dag weer een bijdrage aan mogen leveren blijft inspirerend en daagt Joost uit om steeds weer nieuwe mogelijkheden te zien en verbanden te leggen tussen praktijkvragen, behulpzame theorieën en inzicht gevende ervaringen.

Joost Luttikhuis

Eigenaar en Loopbaanadviseur

074 – 291 55 55
06 – 22 601 982