Avantiro assessments

Ontwikkel assessment

Wat is een ontwikkel assessment?

Via een ontwikkel assessment breng je in kaart over welk potentieel jouw medewerkers beschikken en welke vervolgstappen zullen leiden tot een gezonde groei en ontwikkeling. Aan de hand van de testresultaten krijg je een gefundeerde uitspraak over het potentieel van jouw medewerker.

Het in kaart brengen van ontwikkelbehoeftes

Is jouw organisatie van plan één van de medewerkers een andere functie te geven? Krijg je als medewerker de kans om door te groeien, maar twijfel je? Wil je weten wat en hoe je je nog verder kan ontwikkelen in je huidige functie kijkend naar de gevraagde competenties? Op welke punten is enige aandacht nodig om op het gewenste niveau te komen? Waar liggen qua ontwikkeling de grenzen van de persoon?

Ontwikkel assessments

Er ontstaat een helder en betrouwbaar beeld.

Voor beantwoording van deze vragen is het verstandig om middels een ontwikkel-assessment in kaart te brengen wat de competenties en aandachtspunten zijn. Door het ontwikkel-assessment ontstaat een helder en betrouwbaar beeld van de mate van succes dat jij in de (nieuwe) functie zal behalen.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een ontwikkel assessment? Neem contact op met Cindy van Benthem, 0541 – 24 10 80 | c.vanbenthem@avantiro.nl