IK KEN NU MIJN UNIEKE
TOEGEVOEGDE WAARDE!

LOOPBAANADVIES

CONTACT

DE OBJECTIEVE BLIK,
DAT HELPT!

ASSESSMENTS

IK BEN WEER ZELF
DE REGISSEUR VAN
MIJN LEVEN!

COACHING

EEN NIEUWE TOEKOMST,
DIE VOND IK!

OUTPLACEMENT

outplacement

Het kan gebeuren dat het op je werk niet helemaal meer gaat zoals het zou moeten gaan. Misschien ervaar je geen uitdaging meer, is er door een reorganisatie geen plek meer voor je, of misschien is er een conflict. Er kunnen verschillende redenen zijn voor deze situatie, maar duidelijk is dat het voor alle betrokken partijen geen houdbare situatie is.

lees meer

training en coaching

Vind je het moeilijk om knopen door te hakken? Heb je zin in verandering of weet je dat verandering voor jou een noodzaak is, maar mis je een richting? Dan kan coaching een eerste goede stap zijn naar jouw toekomst. Je persoonlijke coach van Avantiro biedt begeleiding, ondersteuning en creativiteit.

lees meer

assessments

De grootste mate van zekerheid over het welslagen van een nieuwe medewerker in een bepaalde functie, verkrijg je door een assessment. Het is een uiterst effectief instrument om individuele talenten en kwaliteiten op een objectieve en inzichtelijke wijze in kaart te brengen.

lees meer

recruitment

We zijn als geen ander bureau in staat om de perfecte match te realiseren voor u. Meer als verlengstuk van uw organisatie, dan als leverancier van cv’s. Hierbij werken wij exclusief en uit naam van uw organisatie, waarbij u betaalt voor onze inspanningen en niet voor de plaatsing zelf.

lees meer

studiekeuze advies

Welk beroep is geschikt voor mij?
Hoe weet ik zeker dat deze opleiding bij me past?
Ben ik hier een type voor? Kan ik het aan?
Mijn ouders denken dat deze studierichting bij me past,
maar ik wil wat anders. Wat moet ik kiezen?

lees meer

betrokken

betrokken & persoonlijk

Avantiro Loopbaandiensten begeleidt zowel werkgevers als werknemers bij verschillende vraagstukken op het gebied van mobiliteit en vitaliteit. Onze kernwoorden hierbij zijn een persoonlijke en individuele benadering, laagdrempeligheid en een actieve, betrokken houding.

deskundig

deskundig & ervaren

Onze medewerkers zijn deskundige professionals met jarenlange ervaring in de branche. Als team zijn we altijd in beweging en streven we naar 100% tevredenheid en succes. Elke cliënt heeft zijn/haar eigen contactpersoon die adviseert, meedenkt en die hem/haar op de juiste weg helpt.

resultaatgericht

resultaat & marktgericht

Wij vinden het van groot belang om dát doel te bereiken waarvoor onze klanten bij ons aankloppen. We zullen dan ook geen mogelijkheid ongemoeid laten om dat samen te bewerkstelligen.

Voor wie werken wij?

de Groot installatie
Gemeente Enschede
Gemeente Hellendoorn
Gemeente Hengelo
group 2000
Holland casino
humanitas
imtech
justitie