Chantal

Nadat ik in februari burn out was geraakt kwam ik voor loopbaanbegeleiding bij Eline terecht. In mijn werk zat ik al langer niet goed in mijn vel en ik moest voor mezelf bekennen dat ik een andere richting op moest slaan. In goed overleg met mijn werkgever ben ik gestopt. Dit was een bewogen periode. Herstellen van een burn-out, afscheid nemen van mijn werk, mijn collega’s en mijn toekomstvisie. Onzekerheid over wat ik wou, kon en wat er mogelijk zou zijn in een nieuwe carrière. Het was (en af en toe nog steeds) een tijd met ups en downs en het was enorm fijn om hierbij begeleiding en steun van Eline te krijgen.

Ik heb onze gesprekken ervaren als af en toe heerlijk luchtig maar vooral met diepgang. Eline is betrokken, zuiver en to the point. Haar feedback snijdt hout en ze heeft me meer dan eens een spiegel voorgehouden. Haar begeleiding hielp me om steeds beter zicht te krijgen op wat ik wil en waar mijn talenten liggen. Eline stimuleerde me om concreet te worden, stappen te gaan zetten en dingen uit te gaan proberen.

Na elk gesprek voelde me ik me een stukje krachtiger en kon ik weer vooruit. Ondertussen heb ik veel duidelijker waar ik heen wil met mijn carrière en zijn de eerste stappen hiervoor gezet. Uiteindelijk was het een proces waar ik zelf door heen moest, maar waarbij de begeleiding van Eline me erg geholpen heeft.