Loopbaanbegeleiding Oldenzaal Hulsbeek Avantiro

Anoniem

Ik weet dat ik het laatste gedeelte van het traject misschien niet altijd tijdig de juiste dingen heb gedaan. Ik kan daar excuses aan hangen. Druk met mijn huidige baan, de tijd van het jaar. Maar dat is te makkelijk. Toch wil ik je vertellen hoe veel ik aan dit loopbaanadviestraject heb gehad. Ik kwam binnen als een onzeker, ietwat bang persoon. Al hebben jullie dat misschien niet eens gemerkt. Bang voor de toekomst en onzeker over wat ik wilde en kon.

Vanaf dag 1 brak het ijs en gaf je me zelfvertrouwen. Ik heb geleerd dat wie je ook bent en wat je ook kunt, er voor iedereen kansen en uitdagingen zijn. Het traject ergens naar toe is soms lastig en lang, maar de weg er naar toe kan via vele wegen. Ik heb ondertussen heel duidelijk wat ik niet meer wil en ben een heel eind op weg om erachter te komen wat ik wel wil.

Ik heb een CV gemaakt en ben druk met oriënteren. De komende tijd wil ik gebruiken om te ‘grasduinen’ zoals jij dit zo mooi noemt. Ik wil je ontzettend bedanken voor je inzet, je gesprekken en je expertise tijdens dit loopbaanadviestraject. Voor jou gewoon je werk, voor mij de start van een ommekeer in mijn carrière. Ik ben door dit traject zoveel sterker en wijzer geworden. Waar mijn toekomst ligt weet ik nog niet, maar ik heb er in elk geval veel zin in.

Ik vertelde je al eens dat ik sommige fases lastig vond omdat dingen nog niet concreet waren. Met de afronding vandaag is dat het wel. De toekomst begint vandaag!