Heidi Rikkerink

Heidi RikkerinkGeregistreerd supervisor en coach bij de LVSC

Heidi Rikkerink heeft de Academie voor Mens en Maatschappij afgerond aan de Saxion Hogeschool in Enschede in de richting Sociaal pedagogische Hulpverlening en de richting Maatschappelijk Werk en Dienstverlening.

Vervolgens heeft Heidi de Post-HBO opleiding Professioneel begeleiden gedaan aan het Windesheim te Zwolle en de Post-HBO opleiding Supervisie & Coaching eveneens aan het Windesheim te Zwolle.

Loopbaan

Haar loopbaan begon zij als jeugdbeschermer, waarbinnen zij veel contact heeft gehad met kinderen en jongeren en hun ouders. Vervolgens heeft zij 12,5 jaar gewerkt als hoofddocent en coördinator binnen de Academie voor Mens en Maatschappij aan de Saxion hogeschool. Hier waren haar specialisaties; studieloopbaan begeleiding, coaching, intervisie en supervisie-begeleiding. In 2018 maakt zij de overstap naar de branche Mens en Arbeid als Senior loopbaanadviseur, waar zij zich bezig houd met loopbaan coaching, trajectbegeleiding o.a. outplacements, studiekeuzetrajecten en intervisiebegeleiding. Zij begeleid individuen en groepen op het gebied van duurzaamheid, vitaliteit en mobiliteit.

Zij maakt hierbij gebruik van diverse praktische en creatieve werkvormen en zet ook wandel coaching in daar waar het kan.

Heidi Rikkerink

Senior loopbaanadviseur en Coach

074 – 291 55 55
06 – 14772478