Slider HR Selected

HR SelectedHR Selected ®

Kenners van HR talent

HR Selected is een dienst van de Avantiro Groep en gespecialiseerd in het bemiddelen van HR-professionals voor een vaste baan, in Oost-Nederland. Of je nu een organisatie bent die de perfecte HR-kandidaat zoekt of een HR-professional die toe is aan een nieuwe en leerzame uitdaging; wij bieden een persoonlijke en effectieve aanpak.

Neem gerust contact met ons op. We zijn bereikbaar op 06 2348 3082 (Kees Barendsen) of 06 2260 1982 (Joost Luttikhuis) of per email k.barendsen@avantiro.nl.

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk binnen de groep HR professionals in Oost-Nederland en benaderen de beste kandidaten proactief. We voeren met hen en onze opdrachtgevers open en kritische gesprekken. We focussen op lange termijn succes voor beide partijen en dat is bij ons geen loze kreet.

Voor organisaties

Ben je op zoek naar een HR-professional die het verschil maakt? Bij HR Selected begrijpen we het belang van de juiste match.

Voor HR-Professionals

Ben je toe aan een volgende stap in je loopbaan? Wij bieden een hele persoonlijke benadering en maatwerkoplossingen, afgestemd op jouw wensen. Onze betrokken adviseurs zijn ervaren senior collega’s met diepgaande HR-kennis en daarnaast ervaren leidinggevende, werkgever en ondernemer. Je kunt bij ons rekenen op een transparante en toegewijde begeleiding. Ook na afronding van het proces kun je op ons terugvallen voor collegiaal advies en steun. Wij vinden uiteindelijk een positie die bij jou past en waarin jij je kunt ontwikkelen.

Ben je op zoek naar een HR-professional die het verschil maakt? Bij HR Selected begrijpen we het belang van de juiste match.

Tijdelijke oplossing

Als er behoefte is aan een tijdelijke oplossing, dan hebben wij een directe link met Avantiro’s Interim HR Professionals, een coöperatieve organisatie van ervaren adviseurs.

Contact opnemen