Slider Appelboom Peren

HR Interim Professionals

Kwaliteit door gezamenlijkheid

Avantiro HR Interim Professionals_web

Avantiro HR Interim Professionals is de onlangs opgerichte coöperatie waarin zelfstandige senior HR-professionals zich verenigen. De coöperatie biedt een volledig nieuw concept in de markt van interim HR-professionals. Het concept is niet commercieel gedreven, maar enkel gericht op effectiviteit, inhoud en kennisuitwisseling. Aangesloten HR-professionals blijven als lid van de coöperatie zelfstandig en bieden tegelijkertijd in hun verbondenheid opdrachtgevers een optimale dienstverlening.

De aangesloten HR-professionals zijn als zelfstandige onderdeel van een grote groep gelijkgestemde professionals. Dat biedt hen tal van voordelen, zoals laagdrempelig onderling contact, snel met elkaar kunnen sparren, effectieve kennisuitwisseling en -verdieping, gezamenlijke workshops en trainingen en introductie binnen elkaars netwerk. Hoe meer leden de coöperatie telt, hoe groter de toegevoegde waarde voor opdrachtgever en professional. Een zichzelf versterkend effect waarvan zowel de opdrachtgever als de interimmer profiteert.

Omvangrijk netwerk

Opdrachtgevers profiteren van de kracht en de kwaliteit van samenwerking binnen de coöperatie. Door het enorme gezamenlijke netwerk van de aangesloten interimmers binnen de HR-Interim coöperatie, is het evident dat voor de invulling van vacatures een betere match gemaakt kan worden. De kans dat er iemand in het netwerk is die én de specifieke gevraagde expertise heeft én beschikbaar is, is veel groter dan wanneer je moet putten uit slechts een handjevol kandidaten. Doordat het netwerk een bepaalde omvang heeft, kan de coöperatie bij eventuele uitval van de interimmer snel een passende andere beschikbare interimmer vinden om de werkzaamheden voort te zetten.

“Ik geloof in de kracht van samenwerken tussen professionals. Het verbinden van kwaliteiten creëert een hoogwaardiger dienstverlening, een betere match tussen opdrachtgever en professional en dus een grotere toegevoegde waarde voor de opdrachtgever.” 

Joost Luttikhuis

Waarde voor de markt

Het lidmaatschap van Avantiro HR-Interim biedt HR-interimmers ruimte en uitdaging voor groei en ontwikkeling binnen het HR-vakgebied. Dit verhoogt het werkplezier en de waarde voor de opdrachtgever. De huidige tijd met complexe arbeidsmarktvraagstukken vraagt om wendbaarheid, de kracht van netwerken en verbindingen, van kennis en visie. Dit vloeit samen binnen de coöperatie Avantiro HR-interim.

De ambitie van Avantiro is om de netwerkorganisatie uit te laten groeien tot hét regionale platform voor vraag en aanbod naar kwalitatief hoogwaardige HR-interim-dienstverlening. Per 1 november is de coöperatie van start gegaan met een 10-tal senior professionals. De verwachtig is dat dit aantal op korte termijn zal uitgroeien tot 25-30 personen.

Meer weten?
Ben je benieuwd naar de statuur van de aangesloten professionals of naar de effectieve werkwijze,
neem dan even contact op met Joost Luttikhuis (06-22601982).